ÖSLR lokal 23-24 Maj

Det tog sin lilla tid men nu har jag äntligen redigerat färdigt alla foton från ÖSLR´s lokala hopptävling i Maj. Var ca 120 starter under lördagen för ponnyer och strax över 100 starter söndag för stor häst. Mycket foton blev det! Ville gärna vara rättvis och ladda upp exakt lika många foton på varje ekipage men så blev det inte riktigt. Orättvist nog tror jag det varierande mellan 1 till 6 foton från de olika starterna. Men självklart är det lättare att få många foton på de som starter två klasser och rider omhoppning än de som vägrar ut sig på första eller andra hindret. Jag tror iaf att jag fick minst ett foto på alla som var där.

På lördagen var vädret verkligen omväxlande. Sol och moln som löste av varandra, fick verkligen vara aktiv med att ändra inställningarna eftersom det gick från att fota en mörk häst i skugga till en skimmel i strålande sol. På em kom det dessutom en riktig störtskur men som tur var mellan två klasser så jag kunde ta skydd inne medans det vräkte ner utan att missa något ekipage på banan. På söndagen var det strålande sol hela dagen och det medför ju både fördelar och nackdelar.

Det tar verkligen på krafterna att stå i två dagar och fota men kul är det! Efterbehandlingen har också tagit väldigt mycket tid men det är ju så kul att pyssla med fotona! Stressigt blir det ju först när man känner att man inte har tiden och folk tjatar efter foton.

Alla foton finns i album i min fb-grupp.